Duiven te koop - kweekstation - pigeons for sale - breeding

*** LAATSTE NIEUWS ***

 

DE EERSTE SUCCESSEN MET DUIVEN VAN “ELITE OF NATURAL” KOMEN BINNEN

 

Afgelopen zaterdag werd Nationaal Argenton gevlogen. Onze klant Luc Severijns uit Loksbergen won met 2 rechtstreekse “Elite” duifjes de 217. en 298. Nationaal tegen niet minder dan 19592 duiven (547 km). Het eerste duifje won ook reeds een topprijs op Sens Provinciaal (329 km) in Limburg met een 66. Tegen 4096 duiven. Haar nestbroer won op Nationaal Bourges (468 km) de 731. Nationaal tegen 27078 duiven. De ouders van deze 2 toppers zijn de “Inbreed 69” 6001195/2011 (zoon stamduif “69”) http://www.natural-elite-pigeons.be/inbreed-69.html, gekoppeld met “Barbalaura” 6072246/2014, direct Gaston Van De Wouwer en dochter uit “Broer Laura, 1/17061 Nationaal Bourges”
met “Dochter Barbara, 3 x 1. Provinciaal” http://www.natural-elite-pigeons.be/barbalaura.html

Ook de 2. duif van Luc blijkt een topper in wording. Hij won voordien reeds 54/900 uit Gien (400 km), 1186/27078 Nationaal Bourges en nu dus de 298/19592 Nationaal Argenton. Hij is een zuivere Gaston Van De Wouwer, gekweekt uit de 177 Van De Wouwer 6002177/2012 (kleinzoon Ferrari), gekoppeld met “Tiarony” 6048790/2015 (inteelt naar de beroemde “Kaasboer”) http://www.natural-elite-pigeons.be/van-de-wouwer-koppel-4.html

Martijn Buck De Kruijf uit het Nederlandse Woerden wonnen op 6 augustus vanuit Pont St. Maxence (350 km) de 1/398  in de club,  9/791 duiven in de rayon en de  70/1688 in Samenspel  Zuid Oost Holland. De vader van dit duifje is een Gaston Van De Wouwer, met Rudi Diels uit onze “Elite” kweekhokken. Hij werd gekweekt uit “Son Anton” 6341395/2011, gekoppeld met “Golden Champagne” 6333968/2011 van Rudi Diels uit Beerse.

 

 

KWEEKSTATION NATURAL TEKENT EXCLUSIVITEITSCONTRACT VOOR IRAK

 

Voor het eerst in zijn bestaan heeft het Kweekstation Natural een exclusiviteitscontract getekend. Dit geschiedde met de groep SABIL ALRAHMAN COMPANY uit Erbil in Irak, vertegenwoordigd door JABAR FARAJ JASSEM. Deze groep zal vanaf heden het Kweekstation Natural vertegenwoordigen binnen de Golfregio en ze hebben een exclusiviteit op de verkoop van de duiven van het Kweekstation Natural en de duiven van “Elite of Natural” voor Irak en Koeweit.

 

 

 

 

 

 

 “ELITE OF NATURAL” BREIDT UIT

 

In de zomer van 2015 werd er een volledige ronde jonge duiven uit de kwekers bij Etienne Meirlaen gekocht, inclusief 2 kinderen van het kweekwonder “Yelena”,  en 2 kinderen “Marco”, 1. nationaal Pau 2014. Deze duiven zijn vanaf heden gekoppeld. Foto’s, pedigrees en koppelingen volgen weldra op onze site.

Verder werden onze Elite rassen vanaf deze week uitgebreid met het beste van DIRK VAN DIJCK uit Zandhoven.  We konden voor het begin van onze kweek putten uit het beste wat Dirk momenteel aan te bieden heeft. Zo komen 2 kinderen “Blauwe Kannibaal Junior”, 2 x 1. provinciaal,  een volle zuster van de 8. nationale as-duif halve fond KBDB 2013 en last but not least een zoon van “Olympic Niels”, Olympiade duif in Nitra en volgens Dirk de beste zoon die ooit gekweekt werd uit de fabuleuze “Di Caprio”.  Alweer een grote stap voorwaarts bij het uitbouwen van ons exclusief kweekhok.

 

 

 

 

 

 

Succesvol eerste opendeurweekend

 

Afgelopen weekend vond ons eerste opendeurweekend van 2016 plaats. Het werd een geweldig succes met bijna 1100 bezoekers. Hierbij vindt u een impressie met enkele mooie foto’s. We mochten ook enkele bekende kampioenen verwelkomen zoals Jos Cools (nationaal kampioen snelheid jonge duiven), Marc Pollin (viervoudig nationaal winnaar 2015) en de bekende Nederlandse kampioen Ko Van Dommelen die zijn pas aangekochte collectie kwam bekijken die momenteel op het Kweekstation zitten te kweken.

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIMEUR VOOR “ELITE OF NATURAL”

 

Om de kwaliteit van onze kwekers en jonge duiven uit te testen zal er in 2016 in samenwerking gespeeld worden met de sterk spelende tandem Thijs – Peters uit Maasmechelen. Een hok gekend om zijn kettinguitslagen dat de laatste jaren als een komeet naar de top van de Belgische duivenwereld is geschoten. De volledige eerste ronde van onze kwekers verhuisden naar Maasmechelen, alwaar ze terdege op de jonge duivenvluchten zullen uitgetest worden.

 

 

Eindelijk is het zover.

Onze langverwachte en veelgevraagde website is klaar om online te gaan.

 

Een nieuw tijdperk is aangebroken binnen het alom bekende Natural Kweekstation, de 'ELITE OF NATURAL'. Een nieuw concept ontstaan begin 2014 met de aankoop van de 'Ultieme Narbonne', gekweekt op het Natural Kweekstation, Olympiadeduif in Nitra 2013 en nu één van de vaandeldragers van het 'ELITE' kweekhok. We gaan u in de loop van de tijd via deze weg verder informeren over het reilen en zeilen binnen de 'ELITE' kweekhokken. We wensen u alvast veel kijkgenot op onze nieuwe website.

 

 

'Elite of Natural' on the road...

 

Om de 'ELITE OF NATURAL' te promoten waren we vorig jaar reeds aanwezig op de duivenbeurzen in Kassel (Duitsland), KBDB in Antwerpen, NPO (Nederland), Olympiade (Hongarije) en op de DBA in Dortmund. Hier werden de eerste kweekklare duiven uit onze 'ELITE' koppels aangeboden en dit met geweldig succes. Hierbij vindt U alvast enkele sfeerbeelden van onze beursstanden.